ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Βέλτιστες & Οικονομικές Λύσεις στις Ασφάλειες Αυτοκινήτου

Ασφάλιση Αυτοκινήτου

Ζητήστε μας προσφορά για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας

Πρόσθετες Καλύψεις
ΟδικήΘραύση κρυστάλλωνΝομικήΟλική-μερική κλοπήΙδίες ΖημιέςΦυσικά φαινόμενα

Διάρκεια
1 μήνας3 μήνες6 μήνες1 έτος

Συνεργαζόμενες Εταιρείες

Η Assicurazioni Generali είναι ένας μεγάλος διεθνής ασφαλιστικός όμιλος. Στόχος του ομίλου είναι να έχει τον πελάτη πάντα στο κέντρο όλων των δραστηριοτήτων του, προσφέροντας απλές και έξυπνες λύσεις. Να βελτιστοποιήσει το δίκτυο διανομής του με μια ακόμη μεγαλύτερη σειρά υπηρεσιών και να γίνει ακόμη πιο γρήγορος, ευέλικτος και καινοτόμος. Για περισσότερα από 200 χρόνια, η Generali έχει χτίσει έναν πολυεθνικό όμιλο με παρουσία σε περισσότερες από 60 χώρες, με πάνω από 450 θυγατρικές εταιρίες και 78.000 υπαλλήλους.

Η American International Group Inc. (AIG) είναι ένας κορυφαίος διεθνής ασφαλιστικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 1919 και σήμερα παρέχει Γενικές Ασφαλίσεις, Προϊόντα Ζωής και Συνταξιοδότησης, Ασφάλιση Ενυπόθηκων Δανείων και άλλες χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες σε πελάτες σε περισσότερες από 80 χώρες και δικαιοδοσίες. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας είναι σχεδιασμένα για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις και τους ιδιώτες να προστατέψουν τα περιουσιακά τους στοιχεία, να τους παρέχουν τα μέσα να διαχειριστούν ενδεχόμενους κινδύνους και να καλύψουν τις συνταξιοδοτικές τους ανάγκες.

Η Ορίζων Ασφαλιστική, μια αμιγώς Ελληνική εταιρία με σημαντική παρουσία στον χώρο των ασφαλίσεων από το 1964, συγκαταλέγεται ανάμεσα στις παραδοσιακότερες και οικονομικά σταθερότερες δυνάμεις της Ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς. Οι άνθρωποι μας, πάντα διαθέσιμοι, με βαθιά γνώση και εμπειρία του ασφαλιστικού αντικειμένου, προσπαθούν καθημερινά να προσφέρουν σε όλους εσάς, συνεργάτες και πελάτες, αξιόπιστες και ποιοτικές ασφαλιστικές λύσεις απόλυτα προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες σας ανάγκες.

Η PERSONAL INSURANCE Α.Ε.Γ.Α. ως Ασφαλιστική Εταιρία Γενικών Ασφαλίσεων, δραστηριοποιείται σε όλους τους Γενικούς κλάδους Ζημιών. Διαρκώς αναπτυσσόμενη, αμιγώς Ελληνικών συμφερόντων επιχείρηση 3ης γενιάς, στηρίζεται σε τεχνογνωσία και εμπειρία 70 ετών. Το ασφαλιστικό πρακτορείο που ιδρύθηκε μεταπολεμικά εξελίχθηκε στο τέλος του προηγούμενου αιώνα σε μια ευέλικτη και υγιή Ασφαλιστική Εταιρία, με δικά της κεφάλαια και άρτια οργανωμένο Δίκτυο Πωλήσεων.

Ο Όμιλος ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ έχει αναπτύξει ένα πολυμορφικό δίκτυο Υποκαταστημάτων,Συνεργείων, Κέντρων Ιατρικής και Οδικής Βοήθειας, με σκοπό την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών και συνεργατών του. Σε κάθε νομό της Ελλάδας οι αντιπρόσωποί μας είναι έτοιμοι να καλύψουν  τις ανάγκες σας, γιατί ο όμιλός μας μπορεί και προσφέρει πάντα περισσότερα.

Μια αμιγώς ιδιωτική ελληνική ασφαλιστική εταιρεία, μεταξύ των μεγαλύτερων στον κλάδο των γενικών ασφαλειών και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1973. Στα προϊόντα συμπεριλαμβάνονται σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις για την προστασία του ιδιώτη, του επαγγελματία ή επιχειρηματία, της περιουσίας και της οικογένειάς του.

Με σημαντική παρουσία στην ελληνική αγορά εδώ και 90 χρόνια – καθώς λειτουργεί αδιάκοπα από το 1928 – και όνομα αναγνωρισμένο για την αξιοπιστία των υπηρεσιών της.

Comments are closed.